MLADI LAV 2020.

Dragi mali crtači i crtačice, imamo pobjednike Mladog lava 2020.!

Pobjednici u kategoriji do 10 godina su:

1. DAVID ROTAR

2. LUKA DELIBAŠIĆ

3. ANA HORVAT

Pohvala žirija: Dan Petruša

Pobjednici u kategoriji od 11 do 15 godina:

1. NEVA PANIĆ

2. PETAR KONFIC

3. GABRIJEL HORVATIĆ

Pohvala žirija: Lada Stažić, Sita Petruša, Ana Cimić

Čestitamo svim pobjednicima!

 

 

U okviru novog izdanja Međunarodnog festivala stripa CRŠ Zagreb Comic Con, stiže novi strip natječaj za djecu i mlade do 15 godina “Mladi lav”!

Ove godine tražimo vas da nacrtate kratak strip na temu: IZVIĐAČI!

Interpretirajte je slobodno, po svojoj volji i mašti. Format nije zadan.

Tročlani žiri stručnjaka za vizualne umjetnosti pregledat će sve pristigle radove i odabrati pobjednike u dvije kategorije prema dobi: do 10 godina starosti i od 11 do 15 godina.

 

Imena pobjednika će biti objavljena na našoj web stranici, Facebooku i Instagramu 22. 9. 2020., a u nedjelju 27. rujna, na 23. izdanju Festivala CRŠ Zagreb Comic Con, koji će se održati od 25. – 27. rujna 2020. u Tvornici Kulture, Šubićeva ul. 2, pobjednicima će biti uručene vrijedne nagrade, a organizirat ćemo i izložbu najboljih radova. Točno vrijeme proglašenja pobjednika i dodjele nagrada bit će objavljeni uoči početka festivala na stranici www.zagrebcomiccon.com i facebook stranici Crtani Romani Šou.

Ilustracija za ovogodišnju najavu natječaja Mladi lav preuzeta je iz stripa Baća Izviđač koji je objavljen u Plavom vjesniku 1960. godine (crtež: Julio Radilović Jules, scenarij: Norbert Neugebauer i Julio Radilović Jules, upis: Leontije Bjelski).

Svoje radove, uz osobne podatke – ime i prezime, adresu, telefonski broj i dob – pošaljite nam najkasnije do 15. rujna 2020. na adresu:

 

Udruga Crtani romani šou

“Za natječaj Mladi lav”

Koturaška cesta 3A

10000 Zagreb

 

Jedva čekamo da ih primimo! A budete li imali ikakvih pitanja, slobodno nam pošaljite email na info@zagrebcomiccon.com, nazovite nas na 0995901133 ili pošaljite direktnu poruku na Facebooku ili Instagramu.

 

Sretno svima!